m
|

Gesloten/Closed

    Menukaart

    Om mee te beginnen…

    Soep van de week 6.90

    Zeeuwse gevulde vissoep 7.90

    Brood met smeersels 6.50

    Knoflookbrood uit de oven, gegratineerd met oude kaas 7.50

    Garnalenkroketten (2 stuks) met salade en cocktailsaus 13.90

    Gegratineerde oesters 3 stuks 9.5 / 6 stuks 17.90

    Carpaccio ‘new style’ aangegrild op de houtskoolgrill 13.90

    Tonijntartaar met avocado, wakame en wasabi mayonaise 13.90

    Garnalencocktail van Hollandse garnalen met cocktailsaus 15.50

    Kaaskroketten (2 stuks) met salade en Frambozensaus 10.90

    Hoofdgerechten Vlees

    Iberico rib fingers met homemade peppadew saus 22.50

    Kipsaté met pindasaus, salade, kroepoek 18.90

    Burger Iets Anders met pulledpork, ui, kaas en BBQ saus 19.50

    Steak (grain fed U.S.A) met Strofanoffsaus 22.50

    Gemarineerde spare-ribs met knoflooksaus 21.90

    Bavette (Uruguay Don Pedro) met Pepersaus 24.50

    Vlees van de week 19.5

    Hoofdgerechten Vis

    Bord vol vis (zalm, kabeljauw, baars en gamba) met Beurre blanc saus 21.90

    Lauwwarm gerookte zalm met citroen-dillesaus 21.90

    Tonijnsteak met teriyaki saus en sesam 25.50

    Gebakken Noordzeetong (450gr) met remouladesaus 29.50

    Vis van de week 19.50

    Vegetarisch

    Gegrilde vegaburger, gekarameliseerde ui en kaas op briochebrood met salade 17.9

    Vega-saté met pindasaus, salade en cassave kroepoek   17.9

    Lekker nog wat na…

    Dessert van de week 6.90

    Verwen koffie/thee met lekkers 8,5

    Sorbet met vers fruit 8.5

    Cheesecake in een glaasje met zomerfruit en witte chocolade 7.5

    Pasoá crème brûlée met Mangoijs 7.5

    Dame blanche 7.5

    Zeeuwse aardbeien met boerenroomijs 8.5